Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

snart hon förlorad är

hon
hungrar efter närhet
så allt gör ont

hon
slukar texter
blir så berörd

hon jagar

men
går hungrig hem

hon förstår
att vänta

~~~



kanske kanske

ska Han vakna en dag

se hennes kärlek

~~~

se hennes ögon
som fuktas
av bara tanken
på Hans namn

se hennes hjärta
som bankar
som slår
så öronbedövande

- kan ju väcka hela
huset alla grannar
och bara på grund
av att Han så nära
henne just då är..

se hennes hand
som söker
sig efter Hans

utan
att Han
märker det

~~~

en sakta tår
rinner ner
för hennes kind

hennes hjärta
skriker

skriker ut sin sorg
för hans intresse
inte starkt nog är

för Hans hjärta
stängd för henne är..

~~~

och hon snart
förlorad är


~ netis ~










Övriga genrer av agneta pichler
Läst 355 gånger och applåderad av 22 personer
Publicerad 2013-09-01 17:57



Bookmark and Share


  Järnkatten
En ljuvlig text som går rätt in..

2013-09-08

    ej medlem längre
Mycket vacker!
Mister du en...
Tack!
2013-09-03

  Rozsi.kovacs

jättefint poetat applåder
2013-09-03

  Tabac VIP
Cool, riktigt cool....;)

Nä, en riktigt bra text, grattis!
2013-09-02

  Lars Hedlin
Underbart en av dina bästa Bokmärker direkt ;)
2013-09-02

    basen
Jösses, här fick du till det.
Bra början på veckan att få läsa detta.

2013-09-02

    ej medlem längre
Du är så underbar.
2013-09-01

  stig wikman
LJUVLIGT
AGNETA.

APPLÅD
Å
KRAM.
2013-09-01

  Carina Bendix
Mycket, mycket fint och berörande. Känner igen mig.. Bokmärker denna!
2013-09-01

  ULJO
Bra text med ett stänk av melankoli
2013-09-01

  agneta pichler
*ler*

Federico.. vad hade jag gjort utan dina kloka kommentarer
2013-09-01

  Federico Romano
Hon är nog ite förlorad, kanske vilsen..
2013-09-01

  peter markurth
mycket fin
2013-09-01
  > Nästa text
< Föregående

agneta pichler
agneta pichler