Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Becourse of us!

Varför plåga sig själv med något som kan verka omöjligt?


Why boder ?


Antingen vill man eller så vill man inte!


Smärtan och gråten finns där endå


Love you  always my sweet  Angel 


Båda sidor av myntet har sin mening.....




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 336 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2013-09-02 09:19



Bookmark and Share


  anits VIP
Så berörande och kärlrksfullt skaldat
2013-09-04

  ResenärGenomLivet VIP
Allt som händer har nog en mening...
2013-09-03

  Carina Bendix
Sanna, kärleksfulla ord.
2013-09-02

    ej medlem längre
Jag fastnar i frågeställningen "varför plåga sig själv...."Igenkänning.
Stundens allvar du belyser detta så bra!
Tack!
2013-09-02

  Fem hjärtan VIP
Så berörande skrivet!
2013-09-02

    ej medlem längre
Du skriver så det känns.
2013-09-02

  Rozsi.kovacs

ja smärtan finns där men du har så rätt antingen vill man eller så,vill man inte
2013-09-02

  Angel of love
Fin
2013-09-02

    ej medlem längre
"Båda sidor av myntet har sin mening"
Snyggt.
2013-09-02

  Federico Romano
Bra skrivet.. Man men gör det ändå..
2013-09-02

    ej medlem längre
fint skrivet!
2013-09-02

  Ewa-Britt Nilson VIP
Yes why bother
brother because
of that det kan gå
tvärt åt ett annat håll
och då blir det en ny roll
att ha koll på...
2013-09-02
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin