Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Copyright: Christer Foghagen


förflutenhetens gränsvakt





tunga svarta moln

förmörkade

ditt sinne

när gränspolisen

hittade stulna kyssar

fick du svårt att förklara

hur dina ungdomsförälskelser

hamnat här

och varför

fotografierna tappat rösten

och därför

inte kunde vittna

allt som en gång var

förtiger tiden

minnen

fördunklade

ögonblick

hjärtesår

läker







Fri vers av Christer Foghagen VIP
Läst 191 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-09-02 12:40



Bookmark and Share


    ej medlem längre
lyrisk spännvidd
2013-09-02
  > Nästa text
< Föregående

Christer Foghagen
Christer Foghagen VIP