Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Åtminstone känns det bättre om vi tror så.


Förmodligen finns ett svar någonstans!?

Man kan undra varför livet spelar sådana spratt?

En dag eller natt kanske vi får reda på hur det förhåller sig?

Just när vi har det som värst eller känner oss som sämst skulle vi nog vilja veta varför.

Förmodligen finns ett svar någonstans !?

Åtminstone känns det bättre om vi tror så.

Varför annars kämpa på och bara få bekymmer hur vi än håller på.

Det är så många som drabbas av både det ena och det andra och verkar ha fått all världens bekymmer på sina axlar.

Skrapar man lätt bort fernissan hos var och varannan så drar nog de allra flesta tunga kors.

En del bär sitt kors i tysthet medan andra bär sitt kors till allmän beskådan.

Så om vi förstår det så kanske vi kan ha mer tolerans och empati för varandra.




Fri vers av wildah
Läst 234 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2013-09-02 18:57



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Jätte bra och fint i skrift och tanke!
2013-09-03

  M:tin
Fina tankar!
2013-09-02

  peter markurth
större delen av jordens befolkning lever i ett rent helvete och ingen bryr sig
2013-09-02
  > Nästa text
< Föregående

wildah
wildah