Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

nytt

idag är lugnet min vän
hon knackar på allt för sällan

idag kan världen andas
den har inte stannat

vinden leker
gör träden vilda, vackra

i sanden myser musslan
lägger puzzel i andrum

lugnet betraktar kullerstenar
de tar emot så många steg

musslan kliver över hinder
blundar för besökare

idag finns lugnet här
hon ger oss nya perspektiv, liv





Fri vers av Sara Raimosson
Läst 283 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-09-04 21:51



Bookmark and Share


  Vind
Jag gillar känslan att ha musslan som "guru"...
Skön ta det lugnt dikt.
2013-09-05
  > Nästa text
< Föregående

Sara Raimosson
Sara Raimosson