Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Där köttet styckas, för att bli helt?

Där

i den andra verkligheten

lockade gränslösa världar

som porlade

av blöt lust

och vibrerande kroppar

som fylldes till bredden

av det som alltid längtas


Där

i den andra verkligheten

grät jag överfyllda tårar

som befriade mig

från den första verklighetens begränsande faktum


Där

i den andra verkligheten

längtade jag sedan

tillbaka




Fri vers av livsdans
Läst 390 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-09-03 07:30



Bookmark and Share


  Ergo Summa
Det gav mig gåshud att läsa det här. Fantastiskt berörande. Jag gillar hur du upprepar dig, det ger kraft åt en redan stark kontext. De två sista styckena är magiska. Igenkännande, oroligt men förlösande.
2013-09-06
  > Nästa text
< Föregående

livsdans
livsdans