Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skörd.

Tårar, kära, har väl runnit
som fylla kan ett hav.
Men jag ska inte dansa,
inte dansa på din grav.

Fast vore jag en fågel
så sjöng jag nog en sång
som handlar om att mötas
i framtiden nå´n gång.




Bunden vers av Stardust VIP
Läst 283 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-09-03 10:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Stardust
Stardust VIP