Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
eget foto


Mitt i ensamheten

 

 

jag sitter mitt i min ensamhet

 

tänker på vad jag borde göra

 

och på vad jag inte gjort

 

 

 

ser mig omkring

 

tycker om det jag ser

 

det är så här jag vill ha det

 

det känns så skönt inom mig

 

att ingen annan talar om

 

och tycker hur dom vill

 

att jag ska ha det

 

 

 

det är sånt jag fått nog av

 

det känns så skönt

 

så befriande

 

att jag äntligen

 

själv har insett att det jag

 

och bara jag som bestämmer

 

över mitt liv

 

och hur jag vill ha det

 

mitt liv är mitt

 

så underbart att få känna så

 

 

 

 

 

anits 3 september 2013

 




Fri vers (Prosapoesi) av anits VIP
Läst 249 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2013-09-03 15:43



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Grattis till placeringen!
2013-09-09

  Nina.H
Bra inställning.. utmärkt skrivet!
2013-09-09

    Yarissa
Bra beskrivet
2013-09-09

  Michaela Dutius
Gott att få vara sin egen herre
2013-09-07

  Maria T
Så gott du har det
2013-09-05

  ULJO
Fin insikt här. Lycka till
2013-09-04

    ej medlem längre
Bravo!
Hejjar på!

Tack!
2013-09-04

  Eva Helene VIP
Så skönt detta!
2013-09-04

  aol
en så härlig fin insikt att komma till,

2013-09-03

  Larz Gustafsson VIP
Lyckönskar dig till detta.
2013-09-03

  ResenärGenomLivet VIP
Det känns så skönt att veta hur man vill ha det...jättefint...
2013-09-03

  Fem hjärtan VIP
Låter helt underbart!
2013-09-03

  M M Mannheim VIP
Vad underbart för dig och som du beskrivet det.
2013-09-03

    Birgersdotter VIP
underbar insikt
2013-09-03

  Bibbi VIP
Exakt.
2013-09-03

    sunnanvind
Tycker om denna...den andas frihet!
2013-09-03

    ej medlem längre
just så! ditt liv..fint skrivet
2013-09-03

  Lars Hedlin
JA bra vännen ditt liv är ditt och man är aldrig helt ensam ...kram
2013-09-03
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP