Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Its a trap

Its a trap

det är hatet

som hindrar oss ifrån

att tänka klart


Sätt dig ner

och tänk efter

samla dina tankar




är du beredd att ljuga

för att få tillhöra

den utvalda gruppen


Är du bekräftelsekåt

eller är du beredd

att stå ensam


Vad

är det I ensamheten

som är så skrämmande

att man går over lik

för att undvika den?


Släpp egot

kasta dig I floden

och följ strömmen


face it

vi är bara en droppe

I havet


en partikel

I ett ständigt flöde av liv

och död

och solen cirkulerar inte

runt mig


lösningen kan te sig paradoxal

att ge upp

högmodet

och inse sin litenhet



Det finns

ingen ensamhet

om du är en del

av allt








Övriga genrer av Ali D VIP
Läst 125 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-09-06 07:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ali D
Ali D VIP