Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till en vän jag aldrig träffat


Kliniken

Galllret utanför mitt fönster är vackert
glänser fint
i solskenet
det där vackra gallret håller mig inlåst i
detta stället de kallar klinik

Igentligen villl jag inte ut
jag vet att efter behandlingen
kommer allt det hemska få ett slut
men klängtan efter frisk luft och lite sol
när sommaren närmar sig
blir den allt för stor

Min behandling är snart över
jag vet vad jag behöver
jag vet att om jag härdar ut
kommer de släppa ut mig om "en minut"

Men min längtan är allt för kollosal
jag vill ut snart
känna vindens kalla drag
mot min hud

En vecka kvar
det är allt som krävs
snart kommer jag ut
och jag kommer för första gången se träd




Bunden vers (Rim) av Millah Nilsson
Läst 347 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-09-04 19:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Millah Nilsson
Millah Nilsson