Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Alla ni på poeter

 

 

Alla ser hur världen ser ut

hur hemska människor

som finns.

 

Då blir jag glatt

överraskad.

När jag träffar  

så många fina skrivarvänner

här på poeter.

 

Ni är de mest

fantastiska människor 

som finns.

 

En del av er

blir lite mer än

bara skrivarvänner.

 

Men utan att behöva

bli det.

Så är ni alla

lika underbara.

 




Fri vers av M M Mannheim VIP
Läst 132 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2013-09-04 21:37



Bookmark and Share


  Ljusletaren
Tack själv fina poetvän!
Håller helt med i det du säger/kram
2013-09-10

    ej medlem längre
Ja visst är dom fina!
2013-09-05

    ej medlem längre
Verkligen fint skrivet.
2013-09-05

  ResenärGenomLivet
Så fint du skriver...ja, det behövs motvikt till allt det hemska...
2013-09-05

  anits VIP
Tack så mycket
för dina fina ord.
2013-09-04

  Stefan Höglund
Här finns meniskor som tänker.
2013-09-04

  Angel of love
Fin hyllning till dina vänner och kan bara hålla med, en väldigt vänlig sida!
2013-09-04

    Dan Myrbeck
Tack så mycket
för dina fina
ord!
2013-09-04

  Maj-Lis VIP
Tack för dina fina ord
2013-09-04
  > Nästa text
< Föregående

M M Mannheim
M M Mannheim VIP