Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag ÄR


jag är kvällens darling, hjärta

jag är hon som skriver sagor i hemlighet
hon som balanserar på spegelkanter

jag bor under sanden
jag bottnar i svarta vatten

natten är min borg
månens ljus en vallgrav

ur förbjudna skogar vandrar lik
med stormsteg kommer pesten

jag är hon som möter faran
hon som kastar sig över kanten

jag är musslan
vild, stridslysten
rustad för egen vinst

hon som bakom gardiner funnit andra världar




Fri vers (Fri form) av Sara Raimosson
Läst 293 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2013-10-14 02:10



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
du är Gudinnan
2014-05-26

  Vind
Musslan vrider sig ur normalitetsgreppet...
(bra sånt).
2013-10-14

    ej medlem längre
Instämmer- bra!
2013-10-14

  Magica VIP
Bra!
2013-10-14
  > Nästa text
< Föregående

Sara Raimosson
Sara Raimosson