Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ÖDMJUK VÄNTAR JAG MIN HÄRSKARE

Lydig hungrar jag

efter dina händers

smärtsamma ömhet

dina ögons glödande blick

när du tar mina

bröst i besittning

med smekande stränghet


Fyller navelns lilla skål

med din heta andedräkt

låter din tunga retsamt

vandra till rosens knopp

i röda svullna blad

medan din krigare styvnar

allt mer i bejakelse




Och jag ropar dig till mig

medan kropparna sjunger

sin otämjda sång




Fri vers (Fri form) av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 336 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-09-05 17:22



Bookmark and Share


  Petter Wingren
Tycker om bilden navelns lilla skål fylld med het andedräkt, likaså kropparnas otämjda sång, rosens knopp i röda svullna blad, det är lite Höga Visan över bildspråket
2013-12-04

  Tess74
Wow både vackert och sensuellt på samma gång. Läsning som stannar kvar på näthinnan
2013-09-07

  Rise Little One
Så erotiskt, sensuellt och vackert...
2013-09-07

  Lars Hedlin
Mycket bra och sensuellt!
2013-09-06

  stig wikman
STRÅLANDE .

Hm ? jag blev stum.

KRAM .
2013-09-05

  Larz Gustafsson VIP
Feministerna kräks väl av ilska när de läser detta.
2013-09-05

    ej medlem längre
läckert..
2013-09-05

    ej medlem längre
Morr!!! Detta var en erotikens höga visa..

RESPEKT
2013-09-05
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP