Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

FÖRÄLSKELSENS VINDAR

 

Skulle vilja känna

 

  min själ lyfta

 

av förälskelsens vindar

 

De skulle dämpa

 

min oro

 

M-L




Fri vers av Maj-Lis VIP
Läst 213 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2013-09-05 18:34



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
JA låt vindarna skölja bort och införa nya friska känslor!
2013-09-06

  aol
verkligen en så fin dröm, sånt man kan känna,
2013-09-05

  stig wikman
OM VINDEN
KOMMER
SÖDER IFRÅN
ÄR JAG DÄR
SNART.

kram.
2013-09-05

  ResenärGenomLivet VIP
Ja, ibland behövs det nya, friska vindar...längtan känns...
2013-09-05

  M M Mannheim VIP
Det står någonstans att för att kunna älska andra måste man börja med att älska sig själv. Så där har du en förälskelse!
2013-09-05
  > Nästa text
< Föregående

Maj-Lis
Maj-Lis VIP