Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ssvårgrpbart

ssvåårgripbart blir ordet när fingertopparna har dålig känsel oc sluddrar över tangenterna
men ooperead hade jag varit noll
utan handflata utan
grepp
ett intet

nu är jag ändå skrivbar
doch
ssvåårgripbar

oläsbar
som
vore orden
de ssiiiiiisisttta
suckkkarna




Övriga genrer av Ingmar Hård VIP
Läst 221 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-09-05 21:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ingmar Hård
Ingmar Hård VIP