Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

duvfjäder





tonen
urtonen


lyfter tystnaden
in i är



*



med

en silvernål


rispar hon i muren

årsringarna
är

många


ett uns av
ljus


synes svagt skimra
detta ljus fräter
upplöser muren


hon stiger ut

mon visar vägen


in



*



lågorna av komna


strålar
i trappan



mörkret skingras


bladen
bladen doftar


myrrah
doftar

salvia



*



duvfjäder

vid mitt öra

axeln roterar medsols


lyssnar
in i skogarnas

djupa
hjärtrötter


kuttrar mjukt


vida for du
vida kom du


med myrtenkvisten i din näbb



*



hon bär en mantel


av
skogsgrön


innerklädnad
är höstens
eld


röda


i håret landar
löv


händerna är


bjudande
korgar



*


tonen
urtonen


lyfter tystnaden
in i är

urtonen
tonen




Övriga genrer av Lena Själsöga Keijser
Läst 278 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2013-09-07 16:11



Bookmark and Share


  Anna*
Underbart målande och vackert gestaltat som alltid!

2013-09-08

  Lars Hedlin
Mjukt likt dun ;)
2013-09-08

  aol
säger bara underbart skaldat vännen,
2013-09-07

  Anya VIP
Fint om urtonen. Jag följer texten och vävs med.
2013-09-07
  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser