Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Egot

Ge mig allt,
Jag fick allt,

Du tog inget,
Inte ens mig,




Vad ska jag då göra,
Här utan dig?




Fri vers (Fri form) av lilla t
Läst 233 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-09-08 14:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lilla t
lilla t