Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

regnbågskällan




hon
är




en älskande kvinna




hon målar hans stigar blomstrande



hans ögon är vingar




faller mjuka
in i

hennes hud




de möts
där vid
regnbågskällans
porlande strömmar





ömt
landar deras fingrar




Övriga genrer av Lena Själsöga Keijser
Läst 199 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2013-09-08 15:35



Bookmark and Share


    Amisan
Jag gillar speciellt ögonvingarna som faller in i huden. Mycket vackert!
2013-09-08

  Änglaögon
Alldeles underbar poesi...
2013-09-08

  Quasimodo
Vackert och färgsprakande i detta möte vid källan där allt kan bli!
2013-09-08

    ej medlem längre

Fantastiskt vacker poesi ...
2013-09-08

  Lars Hedlin
Ömsint och mjukt!
2013-09-08
  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser