Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fidos obetalda jobb

En bekant

har en hund

som egentligen

bara har en uppgift


Att skälla på krokodilerna

tills de blir så jävla arga

att de samlas kring

den lilla kaxiga hunden


och griper efter honom

med sina käftar


Under tiden

en bit bort

dricker boskapet

ur floden

I lugn och ro


Och i himlen

sitter Gud

och kan inte låta bli

att le

åt att ilskan

kan vara så enfaldig




Övriga genrer av Ali D VIP
Läst 150 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-09-08 21:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ali D
Ali D VIP