Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Copyright: Christer Foghagen


En krigsbunker





taklampan

bucklig metallskärm

vita färgflagor

och en ärgad kedja

putsbruket har börjat falla

från tak till golv

är svettlukten påträngande

kallt och fuktigt

ångest

tårar

betongen suger åt sig

ljuset

livsglädjen

blicken grumlas

tårar

allt för ofta

har vi tagit våra andetag

för givna

andats

djupa, krävande

andetag

har fastnat i betongen





Fri vers av Christer Foghagen VIP
Läst 216 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-09-09 10:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Christer Foghagen
Christer Foghagen VIP