Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

öppna sår, rädslan vår




när ilskan fyller
rött på vitt
i drömmar släpper det inte
jagas av
hånande ord

vill skrika vill slå
vill konfrontera
vill ändra kurs
vill karva ut de stickande bitarna

stridsvrål
synål

kom inte nära
rött kan färgas på vitt
flyta ut i strömmar
ljuda avgrundsvrål









Fri vers av Sara Raimosson
Läst 230 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-10-10 00:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sara Raimosson
Sara Raimosson