Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ordet

Det blev så fel
jag ville inte detta
Som om vi har klippt ett band
ett som ska vara helt

Ett litet ord
Ett ensamt ord
Ett ord som använts många gånger
Som speglar känslor och vårt sårbara inre

Är det för mycket att kräva
att ett ord ska göra allting rätt?
Att kräva av ett ord
Att kräva av två stavelser

Räcker det?
Jag hoppas du förstår

Förlåt.




Fri vers av Sickan1999
Läst 384 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-09-09 15:46



Bookmark and Share


  Robin V
"Förlåt" är lätt ett av svenskans finaste ord. Fint porträtterat.
2013-09-09
  > Nästa text
< Föregående

Sickan1999
Sickan1999