Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hav av tårar

Som om det inte vore nog
Händer det igen
Känslan av hopplöshet
Känslan av ensamhet
Vågor av sorg och saknad
rullar in på svart strand
Var våg är ett hot
som kan få bägaren att svämma över
Men snart ska vågorna stillas
och stranden åter bli vit
Båten lägger ut från bryggan
jag lever livet igen




Fri vers av Sickan1999
Läst 791 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-09-11 09:01



Bookmark and Share


  Robin V
"Men snart ska vågorna stillas
och stranden åter bli vit
Båten lägger ut från bryggan
jag lever livet igen"

- väldigt fina rader!
2013-09-18

  mare VIP
Så fin
bra skrivet
2013-09-15
  > Nästa text
< Föregående

Sickan1999
Sickan1999