Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den kämpande poetens vardag

Mörkret har sänkt sig
svart och sammetslent
Blodsprängda ögon
rör sig över ett papper
En krampande hand
blyertsfläckig och bräcklig
Håller upp det skira papperet mot månens ljus
Det som ska bli ett mästerverk

Handen slätar ut papperet en än gång
Stryker en mening
Lägger till ett ord
En punkt
Till sist
.




Fri vers (Fri form) av Sickan1999
Läst 284 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-09-12 21:39



Bookmark and Share


  mare VIP
Tycker om
din dikt

2013-09-15
  > Nästa text
< Föregående

Sickan1999
Sickan1999