Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Morgontimma

På morgonen finns det myckt att göra
tiden går så mycket snabbare då
En skenande häst
och saker som glöms bort
Det går lätt för fort
Och sen har bussen gått




Fri vers av Sickan1999
Läst 349 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-09-10 08:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sickan1999
Sickan1999