Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ACK SÅ VARSAMT

Du smög dej inte

in i mitt hjärta

Men ack så varsamt

du närmade dej min själ

 

Behöver ej faras

att hjärtat brister

för själars gemenskap

är inget man mister

 

Där finns ett band

som är svårt att förstå

men man känner

det finns där ändå

 

M-L

 




Fri vers av Maj-Lis VIP
Läst 245 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2013-09-09 17:40



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Så sant.
2013-09-10

  Quasimodo
Varsamt och ömsint vackert blev det här!
2013-09-10

    ej medlem längre
så varsamt och fint skrivet...
2013-09-10

  Lars Hedlin
Jätte fint!
2013-09-10

    Dan Myrbeck
Gracie mille per una sera
de vero amore -
chiao -
e bonna notte
Maj-Lis
!
2013-09-09

  Carina Bendix
Mycket fint skrivet!
2013-09-09

  ResenärGenomLivet VIP
Så mjukt och vackert...
2013-09-09

  Angel of love
Vacker.
2013-09-09

  M M Mannheim VIP
Helt sant!
2013-09-09

    ej medlem längre
så vacker du skriver..
2013-09-09

    ej medlem längre
eftertänkansvärd!.. och en mycket
stilla..och vacker text!
2013-09-09
  > Nästa text
< Föregående

Maj-Lis
Maj-Lis VIP