Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

styrka




vill le åt våra minnen
så vackra

vill packa in dem
i mitt hjärtas vrå

gå vidare

hösten kommer med
nya vindar

kanske
finner jag styrkan
att rå om mitt bo

för att
ta hand om dem
jag kallar för mina



inte plaska runt i en
ankdamm av
destruktiva känslor


utan se framåt
med styrka
och glöd i ögat mitt

~~~

vill ju vara cool
sådär som Han tyckte
att jag var
innan masken åkte av
och blottade
min blödande själ..

~~~

så på med rustningen
lev dina dagar
i glädje och harmoni

utan att känna sorg
över illusioner jag trodde
var sanna..



~ netis ~

10/9-2013

mölndal





Övriga genrer av agneta pichler
Läst 316 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2013-09-10 21:50



Bookmark and Share


  Decerto
Fint!! känns så äkta. Direkt från hjärtat
2013-09-14

    Karolinas fina
Åh, så fint skrivet!
2013-09-11

    Mia Sedvall
Fint skrivet:)
2013-09-11

    ej medlem längre
Mycket bra skrivet!
Men snälla ta inte på dig rustningen..
du duger som du är!
Z
2013-09-11

  Oliviuus
Vad bra du skriver!
2013-09-11

    ej medlem längre
kanonbra skrivet..
2013-09-11

  Stefan Höglund
bra skrivet insiktsfullt. Heja västra Götaland
2013-09-11

  Lars Hedlin
Mycket fint skrivet en av dina bästa vännen..varm kram;)
2013-09-11

  ULJO
Bokmärker denna fina text
2013-09-10

  Carina Bendix
Önskar att det var så lätt..Bra skrivet!
2013-09-10

    ej medlem längre
En vacker text...en text om att gå vidare och glömma det som under en sekund var en dröm. MVG
2013-09-10

    Dan Myrbeck
Bra skrivet,
förhoppningsfullt!
2013-09-10
  > Nästa text
< Föregående

agneta pichler
agneta pichler