Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kramar mig själv!

Kramar mig själv


Håller om hårt


Släpper inte taget


Kanske kan verka galet!


Men jag älskar mig själv


 




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 415 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2013-09-11 09:37



Bookmark and Share


  Eliza-69
Bra ;)
2013-09-15

  Magica VIP
Så bra :)
2013-09-12

  Carina Bendix
Bra där! ;)
2013-09-11

  ResenärGenomLivet VIP
Inte galet...såå bra...!!!
2013-09-11

    Dan Myrbeck
Mycket bra!
Annars kan man
inte älska andra.
2013-09-11

    Elisabeth Nilsson VIP
Om man inte älskar sig själv, tror jag det blir svårt att älska någon annan. Man måste se sig själv som värdefull.
2013-09-11

  bumerang
Samma här.
Är som jag är,
och det är precis som det ska vara.
2013-09-11

    ej medlem längre
Åh, vad härligt att höra!
2013-09-11

  Fem hjärtan VIP
Jaa, bra där! Att älska sig själv är viktigast av allt!
2013-09-11

  Tess74
Härligt! Önskar jag kunde älska mig själv också
2013-09-11

  Angel of love
Det är underbart, fler borde göra så... Se sitt vackra jag.
2013-09-11

    ej medlem längre
Det är där allt börjar...hos oss själva.
2013-09-11

  Ljusletaren
Bravo flera gånger om :-)
/kram
2013-09-11
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin