Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ÄLSKOGSBLOMMA

Blyg Älskogsblomma

växer i Kärlekens famn

omsorgsfullt berörd

fylls av åtråns röda färg

glöder passionerat




Bunden vers (Tanka) av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 655 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2013-09-11 16:52



Bookmark and Share


  stig wikman
FINT.
2013-09-12

  Lars Hedlin
Mycket mycket fint ;)
2013-09-12

  Glittertind VIP

Mycket intressant bildspråk!
2013-09-11

    Amisan
Fantastiskt bildspråk!
2013-09-11
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP