Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till vila nu!

Till vila nu vår sommar gå


Låter hösten ta vid


Med vackra färger och dofter så stora


Snart ett täcke av vitt


Ha förtröstan allt börjar snart på nytt….




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 378 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2013-09-12 08:27



Bookmark and Share


  agneta pichler
hösten kan vara tid
för eftertanke..
2013-09-13

    ej medlem längre
Mm till vila nu, nu ska vi njuta av de årstider som komma skall.)
2013-09-13

  ResenärGenomLivet VIP
Tröstande...vi får leva på våra minnen ett tag...
2013-09-13

    Dan Myrbeck
Vi svenskar älskar sommaren. Men frågan är om vi inte älskar variationen som våra fyra årstider ger oss ännu mer?
2013-09-12

    Mia Sedvall
Fint så...
2013-09-12

    ej medlem längre
Vackra fina ord.
2013-09-12

  Angel of love
Kan inte längta nog tills allt vaknar igen..
2013-09-12

  Sofhia Wirström
fint skrivet
om årstider
2013-09-12

  Rise Little One
Helt underbart skrivet om årstider

2013-09-12

    ej medlem längre
Vackert... Jag stannar helst kvar i värmen och sommaren så länge som det bara går.*L*
2013-09-12

  Tess74
vilket vackert litet rim!
2013-09-12

  Ewa-Britt Nilson VIP
H öst här
Ö vertar där
S ommar som var
T änk om vår är snar
*******************
Tack för finfin dikt!
2013-09-12

  Fem hjärtan VIP
Vacker dikt! Så underbart att veta att sommar bara lagt sig för att vila..:) Men hösten och vintern är också underbara!
2013-09-12

    ej medlem längre

Allt har sin tid ...
2013-09-12

    ej medlem längre
"Till vila nu vår sommar gå"
Snyggt!

2013-09-12

    ej medlem längre
mycket vacker
2013-09-12
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin