Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
strof hämtad ur Lille Pers vandring av författaren Hugo Gyllander


NU GÅR JAG BORT, SA LILLE PER ...

Nu går jag bort,

sa lille Per

till sol och måne

går min färd

till himmelen

där stjärnor

lyser trösterikt

i nattens stilla frid


Min oro tar de

i sin hand

blåser bort

till annat land

där min själ

ej längre dväljes

rofylld somnar jag

i Faderns trygga famn




Fri vers (Fri form) av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 3021 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2013-09-12 16:48



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
;) Härligt formulerat!
2013-09-13

  Larz Gustafsson VIP
Nu går jag bort dit stigen bär...
2013-09-12
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP