Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Växtvärk

Vill jag plocka blommor

hos dig


Eller bara vila

på din gräsmatta

en stund


När ska jag

orka

odla mina egna

blommor

utan att drabbas

av ångest

för att dina blommor

växer igenom staketet




Fri vers av livsdans
Läst 326 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-09-12 12:25



Bookmark and Share


  Ergo Summa
"för att dina blommor

växer igenom staketet"

WOW!!! Det här känns och sprakar av gränsöverskridande. Så himla bra formulerat alltihop!
2013-09-22
  > Nästa text
< Föregående

livsdans
livsdans