Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Copyright © Gäller för alla mina texter + bilder.


Våga steget



Lögner kantar vardagen livet kantar lögnen
Viskningar om rätt eller fel ekar mot ihåliga hjärnhalvor
Vem beslutar om vad som är viktigt du någon annan

Har inte alla behov av att få vara lyckliga i sitt egna liv
Är man inte det så kanske det är dags att reda ut nystanet
Den som håller en fången även om det är man själv som snärjt in sig

Våga känna känslor släpp på kontrollen man är fri då man känner syret
Fylla dom trötta ådrorna med nytt mod då man ler åt fåglarnas sång
Magens oro lägger sig ner för att vila då rätt beslut är fattat


Lynx63 ©




Prosa av Lynx63 VIP
Läst 324 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-09-13 00:02



Bookmark and Share


  Lollitta VIP
Våga känna känslor
___________________+++++


släpp på kontrollen man är fri då man känner syret


________________________________Är det så ???
2013-09-28

  L Patrik W Johansson VIP
Bilden är något självklart från barndomens lingontåg

där borde fler människor befinna sig
allrahelst de miljöskadade av betong

Här ska du få något (negation tror jag det kallas om jag minns rätt från "svenskläraret" fö en av få som gillade mig men ej att jag var frånvarande ofta och repade med band...då man lägger in en massa ej osv):

Lögner behöver ej kanta vardagen livet ej lögnen
Viskningar om rätt eller fel ej eka mot ihåliga hjärnhalvor
Du beslutar om vad som är viktigt ej någon annan

Alla har behov av att få vara lyckliga i sitt egna liv
Är man det så behövs aldrig att reda ut nystanet
Ingen håller en fången om man ej själv snärjt in sig

Vågar känna känslor släppa på kontrollen man är fri då man känner syret
Fyller dom trötta ådrorna med nytt mod då man ler åt fågelsången
Magens oro lägger sig ner för att vila då rätt beslut är fattat


det enda jag ej skrev variation på var sista raden

Be well,
LPWJ
2013-09-26

    ej medlem längre
Hå, hå jaja man försöker i alla fall!
2013-09-13

  Palett
Fin text om att våga vara, våga känna ......
2013-09-13

  ResenärGenomLivet VIP
Ja, man behöver nytt mod för att våga gå vidare...fint skrivet...
2013-09-13

  Ljusletaren
"Man är fri då man känner syret"
Helt ljuvliga ord/ kram
2013-09-13

  Bibbi VIP
Så sant.
2013-09-13
  > Nästa text
< Föregående

Lynx63
Lynx63 VIP