Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utan titel


det är ingen därinne 
det är ingen därute
mot muren
målas svärtan röd
och gatans energi
viks och hängs till tork

kraften är
lika outtömlig som frågorna

men leendet
och uppnäsan är förtjusande
det är livet
genom cool distans
och hjärtskärande närhet




Fri vers (Fri form) av AgnesP
Läst 331 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2013-09-13 18:41



Bookmark and Share


  Rozsi.kovacs

Me like
2013-09-19

  Nanna X
livet vinner. vitt och rött vinner över svart. heja heja!
2013-09-14

    ej medlem längre
rytmen i texten, bilderna, intrycken. jag läser jazz!
2013-09-14

  lodjuret/seglare VIP
Fantastisk text, det är så man baxnar ibland, efter läsning av texter som inte verkar säga en som någonting. Det är som i tävlingsprogrammet Idol, plötsligt kommer där något att vilja vila öronen på.
2013-09-14

  Anita Westin
gillar bilderna. mot muren målas svärtan röd! Ja.
2013-09-13

  Christer Foghagen VIP
Nära röst och berörande språk. Gillar den!
2013-09-13
  > Nästa text
< Föregående

AgnesP
AgnesP