Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Copyright: Christer Foghagen


Katthuset





i rännstenen vid katthuset i Riga

hade något redan stelnat

jag plockade upp brevet

såg att du hade skrivit det förr

med frågor om vi kunde träffas framöver

när tvätten torkat

och vi burit in ved

tillsammans är vi starkare

som om du visste att jag skulle tveka

blev sista raden hängande i årtionden


vi kan skaffa katt också




Fri vers av Christer Foghagen VIP
Läst 269 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-09-14 08:38



Bookmark and Share


    Amisan
Magnifikt! Flera levnadsöden och miljöer rullas upp framför mig i mellanrummet mellan raderna, och när jag kommer till den sista överväldigas jag av så många känslor. Tack!
2013-09-14
  > Nästa text
< Föregående

Christer Foghagen
Christer Foghagen VIP