Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ord som leker.


Just fall asleep


Den dagen
Som vi alla inte vill skall komma

Vill då jag
Bara somna in


Utan att känna något




Fri vers av invisibleangel_
Läst 476 gånger
Publicerad 2006-03-08 08:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

invisibleangel_
invisibleangel_