Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ELSTÖT

 

En 

nej... två gånger

har jag fått en hård stöt

genom hela min kropp

 

Den första var när jag fastnade 

mellan en vattenkran

och en trasig spisplatta

 

Den andra var

när jag läste orden

GLÖM  MEJ

 

M-L




Fri vers av Maj-Lis VIP
Läst 216 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2013-09-15 15:03



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Smärtsamt.
2013-09-24

  Carina Bendix
Åh, vad smärtsamt att läsa! Mycket berörande, jag förstår verkligen att det kändes som en elstöt i själen! :(
2013-09-15

  Ninananonia VIP
Oj jobbigt.. berör
2013-09-15

    ej medlem längre
Den första genom kropp,
den andra genom själ.
2013-09-15

    ej medlem längre
Det sista värst kanske.
2013-09-15

  Angel of love
Åh berör djupt.. Kram
2013-09-15

  Lars Hedlin
Oj stark och känslosamt
2013-09-15
  > Nästa text
< Föregående

Maj-Lis
Maj-Lis VIP