Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Med glimten i ögat :-)


Ödesdigert

Jag undrar om ödet behöver sig en puff där bak ibland för att gå i land med det den ska. Bara vänta, gå och dra det är inte bra för då händer ju ingenting.

Alla goda ting är tre sägs det. Är det ödet då som sett till det? Eller är det någon som puffat i rätt riktning tro tre gånger?

Jag tror att ödet behöver stödet av någon som orkar puffa på så inte ödet sviker, ramlar och blöder :-) Det skulle antagligen bli för ödestigert.

 




Fri vers av wildah
Läst 274 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2013-09-15 15:27



Bookmark and Share


    Wewill
Underbart lekfullt ordval som ändå ger utrymme till eftertanke! Lättsam poesi när den är som bäst.
2013-10-10

  Radiant
goda vänner är bra att puffa på
2013-09-16

  Lars Hedlin
JA ibland behövs det för ett uppvaknande!
2013-09-15

    ej medlem längre
ja, ibland behövs det en rejäl spark i arslet
2013-09-15
  > Nästa text
< Föregående

wildah
wildah