Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Någon fastnar så där väldigt!


Den personen berikar ens liv!

Man tror så mycket om andra, man tror för man vet inte men så finns det någon, någon speciell som bara fastnar där för ens blick om den så är öppen eller stängd. Den personen försvinner inte trots olika omständigheter.

Den personen finns för ens inre hela tiden, man delar dagar med denne utan att det för den skull är i ordets rätta bemärkelse åtminstone till synes för andra. Man delar dennes öde, både det som går bra och det som går mindre bra. Man vet vad som tynger och man vet vad som glädjer denna person.

Jag tror att alla har en sådan person någonstans i sitt liv om man bara vågar se, lyssna, delge eller bara le åt livet. Den personen berikar ens liv. Våga så ska du få se!

 

 




Fri vers av wildah
Läst 271 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2013-09-15 16:19



Bookmark and Share


  ackusativ
En vacker tanke och beskrivning! Om jag tänker så, nu, blir jag nästan förvirrad. Kan det vara så? Kan man tillåta sig att tänka så?
2013-12-18

  M:tin
Va fint!
2013-09-16

  Lars Hedlin
Mycke tbra och starkt skaldat!
2013-09-15
  > Nästa text
< Föregående

wildah
wildah