Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

JAG SKRIVER

 

av mej

 

av mej

 

av mej

 

av mej

 

av mej

 

 

Ser du inte

allt

mellan raderna

 

 

M-L

 

 

 




Fri vers av Maj-Lis VIP
Läst 248 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2013-09-15 17:45



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Så önskar man bli förstådd.
2013-09-24

  ResenärGenomLivet VIP
Jodå...det finns mycket mellan raderna...fortsätt skriv du...
2013-09-16

  Lars Hedlin
Jo jag ser vännen!
2013-09-16

  aol
ser en säl som längtar och känner kärlek i sitt ire en längtan till som en vukans frigörelse,
2013-09-15

    ej medlem längre
Det finns en hel del...
2013-09-15

  Carina Bendix
Jo, jag kan se mycket mellan dina rader..
2013-09-15

  Minkki VIP
ett och annat, ett och annat... :) bäst att skriva på när man skriver av sig, inte sant
2013-09-15

  stig wikman
FORTSÄTT.
ATT
Skriva av dej
av dej
av dej.
SÅ BLIR DET
VACKERT.
2013-09-15

  M M Mannheim VIP
Ja det är mycket man kan läsa mellan dina rader.
2013-09-15

    ej medlem längre
Jo, det var mycket där mellan raderna som bara syntes när jag blundade. Bra att skriva av sig jobbiga saker ibland.
2013-09-15
  > Nästa text
< Föregående

Maj-Lis
Maj-Lis VIP