Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Copyright: Christer Foghagen


leende mot morgondag





du klev in i din egen skugga

för att skyla din kropp

när du bytte kläder med ditt gamla jag


det var därför du tittade så nyvaket

när du steg ut i solen igen

det bittra, nedsmutsade ombytet

blev liggande

som en mörk kvarglömd hög i skuggan

du

gick ner till grinden

och mötte morgondagen

med ett leende





Fri vers av Christer Foghagen VIP
Läst 180 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-09-15 18:16



Bookmark and Share


  Åse Tropp VIP
Fint, ensligt komponerad!
2013-09-15
  > Nästa text
< Föregående

Christer Foghagen
Christer Foghagen VIP