Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ekot

I ett tomt rum av ekande
oändlighet
trivs mitt sinnes vildsinta
hjärta
En ensamhet utan tidens
storm
På vita väggar, golv och tak syns ingen
gräns
Där sprider bläcket från min fjäder
ord
Svarta som natten, skriar det i
ekot av ensamheten
skriket från sorgen
Besvikelsen kommen ur allt ljus

Det är
detta rum
fyllt av




Fri vers av Laura M.E
Läst 211 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-09-15 20:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Laura M.E
Laura M.E