Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Som vägrar ge sig av....


Om längtan

Plötsligt är längtan så stark
Vill inte låta sig kuvas
Tränger sig på i alla sammanhang

Kommer på mig själv hela tiden
Med att längta
Drömma
Hoppas

Plågsamt
Ändå hoppfullt
Du finns därute någonstans
Jag vill tro det

Det måste du




Fri vers av Hopeandfaith
Läst 194 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-09-16 19:38



Bookmark and Share


  Angela Bohlin VIP
Hoppet är det sista som överger oss sägs det... och tur är väl det.
2013-09-16
  > Nästa text
< Föregående

Hopeandfaith