Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En tanke

Två själar
Som delar samma tanke
I samma ögonblick
Är mera än ett gammalt talesätt

Det är vackert
Ibland oväntat
Visst borde det betyda något

Som att vi är ämnade

För varandra

Så passerar ögonblicket
Tanken flyger vidare

Fri

Ensam




Fri vers av Hopeandfaith
Läst 198 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-09-17 22:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hopeandfaith