Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ensam i natten

Nästan mörkt
Nattens ljud
Dämpade
Dova
Hemlighetsfulla

Naturen nästan
Onödigt vacker
Smärtar i bröstet
Vill så mycket
Vill någon

Gryning
Vacker soluppgång
Värker åter i bröstet

Jag är fortfarande
Ensam




Fri vers av Hopeandfaith
Läst 166 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-06-21 01:32



Bookmark and Share


  Lars Thun (tid. lapema)
Lätt att relatera till detta. Ensamheten snyggt beskriven.
2014-06-21
  > Nästa text
< Föregående

Hopeandfaith