Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skratt


Något värmande

Plötslig insikt
Om varför vintern verkar kallare
Mörkret mörkare
Om vad som saknas

Skrattet

Någon som får mig att skratta
Någon som jag får att skratta
Någon att skratta tillsammans med
Åt det dråpliga
Det lilla
Och det stora

Jag väntar




Fri vers (Fri form) av Hopeandfaith
Läst 209 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-01-18 08:45



Bookmark and Share


  träsnidaren
Härlig text... Skratt förenar och är en viktig förutsättning i livet.
2014-01-18
  > Nästa text
< Föregående

Hopeandfaith