Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Debatt

Saknar
glöden, energin
inte minst berättelsen
om ett samhälle
för alla

En nåbar vision
inte bara välkänd
retorik




Fri vers av AA VIP
Läst 153 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-09-16 22:42



Bookmark and Share


  Sofhia Wirström
vackra
poetiska rader
om samhället
som är kallt
som inte är till för alla
2013-09-17

  träsnidaren
Ska det inte stå nåbar??

En poetisk betraktelse av samhället. Fint!
2013-09-16

  KYREUS of Sweden
Vem kan sånt?
Ett namn, förslagsvis:
..............
2013-09-16
  > Nästa text
< Föregående

AA VIP