Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ordvila

En tids bortovaro
från denna arena
tanken i vila

Nu står orden på kö
och vill bli formulerade
i en strid ström
av vardagliga betraktelser




Fri vers av AA VIP
Läst 254 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2013-09-16 22:55



Bookmark and Share


  Linda CH VIP
Välkommen tillbaka!
2013-09-20

  Maria Sundelin VIP
Ord är viktiga
2013-09-20

  Sofhia Wirström
härligt
att du tillbaka är
med dina kloka ord

2013-09-17

  M M Mannheim VIP
Härligt att du är tillbaka AA. Låt kön av ord komma vi väntar.
2013-09-17

  peter markurth
bra
2013-09-16

  Tarantaran
Härligt med litet vanlig
ordpyttipanna, känn
dig välkommen här :-)
2013-09-16

  träsnidaren
Ljuvligt.
2013-09-16
  > Nästa text
< Föregående

AA VIP