Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Copyright: Christer Foghagen, 2013


Porträtt av dig


Jag bad dem måla
hav
doft av tång
den nymålade väggen
vågorna 
håller mig vaken om nätterna
när ljuset återvänder
saknar jag
mina läppar är torra och spruckna
ljudet av salt
vatten mot släta stenar
dagar klingar falskt
längtan fångar mig
jag bad dem måla ett porträtt
av dig




Fri vers av Christer Foghagen VIP
Läst 487 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2013-09-17 20:56



Bookmark and Share


    ej medlem längre

Underbart vacker ...
2013-09-21

  KYREUS of Sweden
Pain.
2013-09-17
  > Nästa text
< Föregående

Christer Foghagen
Christer Foghagen VIP