Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rörelse

Livet pågår
likt en rörelse

Livet påverkas
av våra skapade strukturer
som förts framåt
och omformulerats
förändrats
av historiska skeenden

Livet böljar fram
vi lever vår stund på jorden




Fri vers av AA VIP
Läst 159 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-09-17 21:33



Bookmark and Share


  Sofhia Wirström
fina rader
om livet
2013-09-17
  > Nästa text
< Föregående

AA VIP